به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام جعفر رحیمی بعد از ظهر پنجشنبه در نودوسومین جلسه مشترک شورای فرهنگ عمومی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ساوه که در سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد، اظهار کرد: رسالت رسول مکرم اسلام (ص) تزکیه و تعلیم آن چیزی که مردم نمیدانند یا نمیتوانند، است.
وی بیان کرد: علم و دانش مانند اقتصاد، هم راه تعلیم دارد و هم موروثی است و انسان از هر دو جهت به علم دست خواهد یافت.
وی در ادامه با اشاره به هم افزایی قوای سه گانه در صیانت از عفاف و حجاب گفت: همدلی ایجاد شده فرصت مغتنمی برای موضوع عفاف و حجاب است تا دستگاههای اجرایی با عملی کردن راهبردهایی که در کلان کشور مطرح شده است به تقویت فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در صیانت از عفاف و حجاب بپردازند. جهاد تبیین لازمه نهادینه شدن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است.
امام جمعه ساوه در خصوص هفته فرهنگی ساوه نیز گفت: امسال روز و هفته فرهنگی ساوه در ۱۸ تا ۲۵ مهرماه برگزار میشود اما از سالهای بعد، هفته فرهنگی ساوه به طور سالیانه و متفاوت تعیین خواهد شد.
وی گفت: با توجه به اینکه ساوه پتانسیلهای فراوان دارد و از مشاهیر و فرزانگان متعددی برخوردار است، پیشنهاد انتخاب سالیانه هفته فرهنگی در شهرستان ساوه، پیشنهادی سنجیده و خوب است و هر سال میتوانیم بنا به یک عنوان، روز و هفته فرهنگی متفاوت و درخوری را انتخاب کنیم.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه افزود: حسن این پیشنهاد این است که در سالیان آتی دست مسئولان آینده شهرستان برای انتخاب هفته فرهنگی ساوه باز است و این پیشنهاد جامعی است.
رحیمی افزود: پس از بحث و بررسی مفصل مقرر شد امسال از ۱۸ تا ۲۵ مهرماه به عنوان هفته فرهنگی ساوه تعیین شود و روز ۱۸ مهرماه که مصادف با قیام مردم ساوه است، به عنوان روز ملی ساوه برای همه سالها تعیین شود، اما در سالهای آینده به مناسبتهای مختلف هفته فرهنگی ساوه در موعدهای مختلف برگزار میشود چرا که جنس مناسبتهای ما متفاوت است و باید در هفتههای متفاوت برگزار شود که شأن مشاهیر و هر مناسبتی به طور ویژه حفظ شود.
نظر شما